Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud in de regio Nijmegen

Tuinaanleg in de regio Nijmegen door Hoveniersbedrijf Numaga

Een tuinaanleg begint bij Hoveniersbedrijf Numaga met een goede voorbereiding. De ligging van uw tuin is bijvoorbeeld mede bepalend voor de hoeveelheid zonlicht. En hoe zit het met de bodemgesteldheid? De regio Nijmegen ligt op zowel zandgrond als rivierklei. We houden rekening met al dit soort belangrijke factoren. Zo geniet u lang van uw groene paradijs.

Tuinaanleg is een groene kunst

Een tuin aanleggen doe je niet even op een zaterdagmiddag. Het begint bij een goede voorbereiding. Wij gaan gefaseerd te werk.

Inmeten

Waar komt het terras? Hoe loopt de grens tussen bloemperk en gazon? Wat is de exacte plaats van de pergola of de vijver? Elk onderdeel van uw nieuwe tuin meten we nauwkeurig in.

De tuininrichting

We plaatsen eventueel de grote gezichtsbepalende elementen, zoals een pergola, vijver of schutting. Daarna krijgen de bloemen, planten, bomen en struiken hun plek. Uw tuin komt nu echt tot leven.

Numaga de hulp in van partners uit Nijmegen.

Het grondwerk

Bestrating en terrasvlonders vragen om een stevige ondergrond. Die basis leggen we met het benodigde grondwerk. We beoordelen ook de bodem voor beplanting. Als het nodig is, leveren we nieuwe tuinaarde en/of wordt de grond bemest.

Tijd om te genieten

Als alle puntjes op de i staan, kunt u genieten van uw nieuwe buitenruimte. Heeft u tijdens de aanleg vragen of wilt u toch iets laten wijzigen? Dat kunt u op elk moment met ons overleggen. Een persoonlijke benadering is de beste voedingsbodem voor een prachtig eindresultaat.

Uw tuin laten renoveren

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Ligt de bestrating er onderuitgezakt bij? De ervaren hoveniers van Numaga zien wat uw tuin nodig heeft voor een nieuw leven. We bespreken graag met u hoe wij uw tuin kunnen renoveren.